Provocarea emoțiilor – jocul în care „vânezi” emoțiile

JOCUL COSTĂ 56 DE LEI ȘI POATE SĂ FIE COMANDAT PE SITE-UL EDITURII AICI

DACĂ COMANDAȚI  FOLOSIND VOUCHERUL EMOTII VEȚI AVEA 30% REDUCERE LA JOCUL PROVOCAREA EMOȚIILOR.

Jocul se mai gasește pe emag.ro, libris.ro, Compania de Librării București (clb.ro), elefant.ro. librarie.net, librariaonline.ro etc.

Emoții, emoții, emoții… Se află peste tot în jurul nostru, le trăim, le vedem la cei din jur, ne schimbă viața: furie, frică, bucurie, tristețe și multe altele. Dacă sunt atât de importante hai să ne jucăm cu ele! Un joc despre emoții pentru copii, părinți, bunici – iată ce vă propunem prin Provocarea emoțiilor, un joc gândit în „familia” Pânișoară (autori: Ovidiu Pânișoară – specialist în științele educației, Georgeta Pânișoară – psiholog și Diandra Maria Pânișoară – primul jucător prin puterea vârstei).

Provocarea emoțiilor este un joc în care ghicim emoțiile, ne jucăm, le învățăm și o cărticică inclusă unde am vorbit despre emoțiile cuprinse în joc și v-am oferit multe alte exerciții amuzante pe care să le faceți în familie pentru fiecare dintre ele.

Emoțiile și stările emoționale folosite în  Provocarea emoțiilor :

Bucurie

Iubire (îndrăgostire)

Mândrie

Relaxare

Uimire

Plictiseală

Extenuare

Dezgust

Frică

Furie

Vină

Tristețe

Pentru a crește un copil de succes, dar și un copil fericit totodată trebuie să-l învățăm să devină un adevărat maestru al inteligenței emoționale. Așa el o să știe cum să treacă peste momentele mai putin plăcute, să își gestioneze emoțiile, să învețe ce este mai bun din viață, să se ferească de capcanele gândirii negative etc. Mai mult, o să știe să identifice corect emoțiile la cei din jurul său și o sa știe să colaboreze chiar și cu cei mai dificili colegi (sau șefi).

  • Jocul Provocarea emoțiilor conține 2 table magnetice, 48 de jetoane magnetice și o cărticică cu instrucțiuni și … descrierea pe larg a emoțiilor folosite și multe jocuri și exerciții pentru fiecare dintre ele.

-îl găsiți și  în  librării și (în curând) în supermarket-uri.

și un tutorial despre cum se joacă:

 

Și nu uitați: așteptăm și prețuim aparte feedback-ul cititorilor noștri. Așa că vă invităm să ne scrieți despre joc și despre bucuria copiilor.. Vă mulțumim!

JOCUL COSTĂ 56 DE LEI ȘI POATE SĂ FIE COMANDAT PE SITE-UL EDITURII AICI.

DACĂ COMANDAȚI  FOLOSIND VOUCHERUL EMOTII VEȚI AVEA 30% REDUCERE LA JOCUL PROVOCAREA EMOȚIILOR.

[ Articol citit de: 3799 persoane ]

Author: Ion-Ovidiu Pânișoară
Profesor universitar dr., conducător de doctorat în Științele educației, Director al Departamentului de Formare a Profesorilor, Universitatea din București. A publicat 31 cărți (autor, co-autor sau coordonator) - Comunicarea eficientă (patru ediții, Polirom) a primit în 2010 premiul Academiei Române și două jocuri educaționale. Coordonează la Editura Polirom colecțiile Profesorul de succes și Carieră. Succes. Performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.