Modulul 1 EMOTIONAL SMARTER

Cursurile se desfășoară in sediul nostru din Panduri lângă Parcul Romniceanu

Descrierea programului:
Programul EMOTIONAL SMARTER (curs de inteligență emoțională pentru copii de succes) construiește o trambulină spre reușită pentru copilul tău!

Copilul va învăța
– Să înțeleagă/ să conștientizeze când e vesel/ stresat/plictisit etc. și să spună adulților despre stările sale, să se facă mai bine înțeles;
– Să înțeleagă stările emoționale ale celor din jur (veseli, triști, stresați, nervoși, plictisiți etc); astfel va învăța să rezoneze la acele stări și, adaptat fiind, va acționa adecvat;
– Să comunice cu cei din jur în funcție de stările emoționale pe care le identifică;
– Să își exprime cerințele și rugămințile în funcție de situațiile existente;
– Să învețe să lucreze în echipă alături de colegii de grup;
– Să respecte anumite reguli de politețe, ordine, igienă pentru o bună/ corectă interacțiune cu cei din jur; vom învăța și câteva reguli de protecția mediului;
– Vom dezvolta câteva caracteristici de personalitate ca de exemplu să fie curajos, perseverent, îngăduitor, rezistent etc. prin intermediul unor personaje animate plăcute copiilor
O atenție specială o îndreptăm în fiecare ședință asupra încrederii în sine a copilului, componentă esențială pentru o personalitate armonioasă, pozitivă, care se poate afirma.

Așadar, altfel spus, copiii cu inteligență emoțională se simt bine (echilibrați, armonioși interior), sunt fericiți, sunt empatici, mai puțin agresivi, leagă ușor prietenii, știu să rezolve conflictele, sunt independenți în acțiune, comportamentele deviante sau problematice scad în intensitate, se adaptează ușor, au succes.

Inteligența emoțională crește proporția comportamentelor pozitive și o diminuează pe cea a celor negative.

Viziune: Noi, autorii programului suntem implicați direct în desfășurarea lui. Pentru că știm ce important este ca persoana care lucrează cu copiii dumneavoastră să fie chiar cel mai bun profesionist în domeniu! 

50 RON/ședință
Modulul Emotional Smarter se desfășoară pe intervalul a 10 ședințe focalizate și se adresează următoarelor categorii de vârstă: 4 – 6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani și 12-14 ani.

Special: ședințe individuale de curs se pot organiza la cerere. 97 ron/ședință

Mai multe informații și înscrieri: georgeta.panisoara@fpse.unibuc.ro

georgeta.panisoara@gmail.com

10 comentarii

 1. Buna ziua, la Cluj faceti astfel de cursuri? Sau colaborati cu cineva care face acolo? Multumesc

  • Mulțumim pentru interes! Din păcate nu funcționăm decât în București pentru că vrem să facem chiar noi ceea ce propunem clienților noștri (nu facem neapărat din acest lucru o „afacere”, ci mai degrabă un proiect în care suntem implicați – inclusiv emoțional).

  • Există un curs programat / săptămână pentru fiecare grup de copii. O zi de excepție!

 2. Buna ziua,
  Cum trebuie sa procedam pentru a beneficia de acest program?
  Va multumesc.

  • La rubrica de contact sunt datele noastre (mail, telefon). Mulțumim pentru interes și ne bucurăm că vreți tot ce este mai bun pentru copil. Suntem alături de dumneavoastră în tot acest demers!

 3. Buna ziua,
  Sunt interesata de acest curs, dar as dori sa stiu daca in viitorul apropiat va fi disponibil si pentru 13-14 ani.

  Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Nu ne-am ocupat in special pentru aceasta grupa de varsta, dar putem derula acest program in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.