FAQ – întrebări și răspunsuri

De ce ar parcurge copilul meu acest program?

 • Va învăța lucruri pe care nu le-a aflat prin intermediul altor programe. Va învăța să se adapteze în diferite medii, să se raporteze diferit la stările sufletești ale interlocutorilor. Astfel va fi apreciat căci abilitățile lui de relaționare vor fi superioare. În secțiunea Programe veți afla toate obiectivele și avantajele programului SMARTER.

De ce va îndrăgi copilul acest program?

 • Pentru că se îmbină știința cu distracția. Copilul se va distra prin intermediul imaginilor, filmulețelor, personajelor de poveste care îl vor învăța să fie mai curajos, mai vesel, mai curios etc. În fiecare întâlnire vor fi cel puțin 6 activități distincte, așa că diversitatea îl va păstra pe copil interest continuu.

Cum se desfășoară programul?

 • O dată pe săptămână, în grupuri mici (3-7 copii). Fiecare cursant va putea să se implice maximal, dar se va satisface și nevoia de socializare și interacțiune cu alți copii.

Când se pot vedea rezultatele?

 • Imediat ce copilul parcurge o ședință de training va avea cunoștințe despre diferite aspecte ale inteligenței emoționale. Copilul va avea și o temă pentru acasă, astfel încât să se consolideze deprinderea care își va crea bazele în timpul trainingului. Părintele va afla pe scurt despre conținutul ședinței, astfel încât să facă și el referiri de-a lungul săptămânii. La vârsta adultă copilul va avea deja aceste deprinderi formate (cele formate în urma cursului de inteligență emoțională, comunicare verbală și non-verbală, leadership) și vor fi deja în sistemul implicit de acțiune/ comportament al copilului de astăzi.

Care sunt valorile care ghidează programul?

 • Misiunea noastră este este de a vă oferi training performant, diferențiat și eficient. Experiența noastră teoretică și aplicativă este consistentă, am câștigat-o de-a lungul anilor, în ambele axe necesare pentru dezvoltarea copiilor – pedagogia și psihologia. Pasiunea noastră pentru tot ceea ce facem ne definește, suntem performanți și împreună putem da substanță dorinței dumneavoastră de a crește un copil de succes.Valorile care ne ghidează activitatea sunt:
  • Excelența în tot ceea ce facem
  • Pasiunea pentru psihopedagogia succesului
  • Calitatea produselor/cursurilor
  • Îmbinarea academicului cu aplicativul

4 comentarii

 1. Buna seara, ma bucur ca v-am descoperit si ii multumesc pentru asta doamnei profesoare Ana Iordachescu. Intrebare: cum abordam copiii, deja ” scapati ” de sub controlul parintilor, copii de 13-14- 15 ani? Nu aveti ” pregatit” nimic? Multumesc, Daniela Barzi

  • Buna seara și mulțumim pentru interes. Prin materialele publicate încercăm să oferim cât mai multe informații pentru părinți și cadre didactice. La nivel de cursuri cele de inteligență emoțională privesc mai degrabă echilibrarea emoțională a copilului și mai puțin demersuri de „avarie” unde un plan bine dezvoltat între părinte și profesor/profesori este eficient. În secunda în care copiii au „scăpat” de sub controlul părinților avem mai degrabă cursuri de parenting: trebuie să vedem ce fel de control a fost exercitat, care sunt evenimentele – din cele cunoscute de către părinte – care au condus la o astfel de stare de lucruri, cum restabilim o relație pozitivă între părinte și copil. Dar, repet, toate acestea trebuie să vină de la părinte – care trebuie să învețe ce trebuie să facă în relația cu copilul său și să aplice! O seara frumoasă!

 2. Buna ziua,
  Va rog sa ma informati unde se desfasoara aceste cursuri?
  Multumesc,
  Corina Tuca

  • Buna seara si multumim pentru interes. Cursurile se desfasoara in sediul nostru din Cotroceni (Bucuresti). Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie la telefonul de la rubrica Contact: 0744 88 71 48
   O seara frumoasa si linistita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.