Povestea noastră

 De 21 ani suntem în avangarda educației în România. De 6 ani suntem și online. Cărți, programe educaționale, cursuri, resurse și multe altele

Noi știm că educația este o profesie. Pregătirea noastră (profesori universitari în domeniile psihologie și științele educației la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București) este un bun argument. Cărțile pe care le-am scris (recenzate în presă: Gândul, România Liberă, Adevărul, Evenimentul Zilei, Jurnalul Național, Capital etc.) premiile pe care le-am primit (de exemplu – Premiul Academiei Române în 2010), produsele educaționale la care am lucrat sunt cartea noastră de vizită. Aveți un rol de părinte sau profesor? O să găsiți multe resurse pe internet: unele sunt bune, altele nu vă ajută cu nimic, altele sunt nocive, vă vor încurca. Noi vă ajutăm să alegeți ce este mai bun pentru educația copilului și dezvoltarea dumneavoastră ca părinte sau ca dascăl. Articole, resurse educaționale, cursuri pentru copii, părinți, profesori…suntem alături de dumneavoastră și împreună vom găsi soluțiile cele mai bune. Vă așteptăm alături de noi!

1. cursuri pentru copii (inteligență emoțională, comunicare, creativitate, motivare) și consiliere, coaching pentru părinți, studii avansate de parenting și dezvoltare personală pentru dumneavoastră;

2. produse și resurse unice pe piața educațională din România (am început cu cele trei volume de succes: 

pagina final frumoasa1

Cele 7 medalii ale succesului (care are din 2014 și versiune în limba engleză pe Amazon și pe marile rețele de distribuție de carte internațională), Medaliile succesului 2. Școala de vis și Medaliile succesului 3. Marele muzeu al cărții publicate la Editura Polirom și am continuat cu aplicațiile educative pentru copii ce se pot descărca de pe Google Play și App Store) Poveștile Diandrei continuă seria Medaliile succesului cu încă trei volume pentru copii deștepți. La acestea am adăugat două volume scrise direct în limba engleză pentru piața internațională.

3. articole pentru părinți (dezvoltate din cele mai noi cercetări la nivel mondial, scrise într-un mod plăcut, cu multe exemple practice și sugestii) în nu mai puțin de patru rubrici gândite pentru dumneavoastră. Din multele informații de pe net noi dorim să vă oferim un mesaj de calitate, în care să puteți avea încredere.

Responsabilitate socială: Cu dumneavoastră pregătim o lume mai bună pentru copiii noștri. Haideți să construim împreună, pas cu pas, excelența prin educație!

[ Articol citit de: 160 persoane ]

Despre Ion-Ovidiu Pânișoară 399 de articole
Profesor universitar dr., conducător de doctorat în Științele educației, Director al Departamentului de Formare a Profesorilor, Universitatea din București. A publicat 31 cărți (autor, co-autor sau coordonator) - Comunicarea eficientă (patru ediții, Polirom) a primit în 2010 premiul Academiei Române și două jocuri educaționale. Coordonează la Editura Polirom colecțiile Profesorul de succes și Carieră. Succes. Performanță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.