O lectură pentru tine și copilul tău!

Trei cărți pentru dezvotarea copilului. Un produs unic în România, povești amuzante, idei psihopedagogice, ghid pentru părinți și poezii pentru copii.

Am dezvoltat în primul volum 7 medalii importante pentru un viitor adult fericit și împlinit (atât familial cât și profesional): curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, creativitatea, perseverența, răbdarea și empatie.Cele două personaje Nick și Dia, doi copii cu care micul cititor poate să se identifice sunt ajutați de piticul Memo (Memoria) să câștige unul dintre primele concursuri importante din viața lor.mesaj-medaliile

În volumul al doilea copiii au în față o nouă provocare. De data aceasta sunt ajutați de roboțelul Gândy (Gândirea) și zâna Imago (Imaginația) să își construiască o școală minunată: Școala de vis. Și – firesc – în tot acest efort câștigă noi medalii: autocunoașterea, autonomia, leadership-ul, corectitudinea, responsabilitatea, încrederea în sine și puterea de a învinge.

Cel de-al treilea volum îi duce pe copii într-o adevărată aventură unde vor învăța să își dezvolte noi trăsături (și să câștige noi medalii!). Și pentru că volumul al treilea începe înainte de prima ninsoare copiii sunt ajutați și acum de două personaje importante pentru viața fiecăruia dintre noi: spiridușii Voin (Voința) și Motivo (Motivația). De data aceasta medaliile obținute sunt cele ale: organizării, rezolvării problemelor, adaptabilității, altruismului, lucrului în echipă, luării deciziilor și ,,, Marea Medalie a Succesului care le combină pe toate de până acum.