Formarea cadrelor didactice – cercetare longitudinală

Dragi colegi,

În anul 2000, împreună cu colegul Romiță Iucu și sub egida Ministerului Educației Naționale am inițiat o cercetare națională privind formarea inițială și continuă a cadrelor didactice. În anul 2010 am introdus o parte din itemii primei cercetări într-o cercetare nouă. Acum în anul 2020, la 20 de ani distanță de la prima cercetare vă invităm să răspundeți la un chestionar care să ne ofere o cazia să facem o analiză longitudinală a profilului de formare a cadrelor didactice în România.

Participarea la acest chestionar este voluntară, anonimă și toate informațiile se vor utiliza strict în scopul cercetării. Prin completarea chestionarului oferit în link-ul de mai jos vă exprimați acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal cerute în chestionar strict în scopul investigației de față.

Menționăm că pe durata studiului, colectarea, precum și accesul la datele personale este limitată la personalul care poate să demonstreze utilizarea legitimă a acestora, pe baza consimțământului persoanei. Obligația de a păstra confidențialitatea profesională este echivalentă cu obligația de a păstra secretul. Excepțiile de la aceasta obligație trebuie să fie limitate și prevăzute cu reguli juridice; echipa proiectului respectă dreptul la confidențialitate asupra datelor subiecților, în orice circumstanțe.

Vă mulțumim!

https://docs.google.com/forms/ d/e/ 1FAIpQLSfgheTCuiXYYeBaqOw3kyv3 b8DCAuoFkINKZal-V3Z2pl9Mgg/ viewform