Epuizarea profesională a cadrelor didactice în contextul noilor tehnologii – cercetare

Dragi colegi,

O echipă de cercetare de la Universitatea din București vă solicită participarea la realizarea unui studiu asupra modului în care noile tehnologii influențează activitatea didactică

Participarea la acest chestionar este voluntară, anonimă și toate informațiile se vor utiliza strict în scopul cercetării. Prin completarea chestionarului oferit în link-ul de mai jos vă exprimați acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal cerute în chestionar strict în scopul investigației de față.

Menționăm că pe durata studiului, colectarea, precum și accesul la datele personale este limitată la personalul care poate să demonstreze utilizarea legitimă a acestora, pe baza consimțământului persoanei. Obligația de a păstra confidențialitatea profesională este echivalentă cu obligația de a păstra secretul. Excepțiile de la aceasta obligație trebuie să fie limitate și prevăzute cu reguli juridice; echipa proiectului respectă dreptul la confidențialitate asupra datelor subiecților, în orice circumstanțe.

Vă mulțumim!

https://forms.gle/XPsB2eNyBvgfbYWBA