Cele 7 medalii ale succesului

La Editura Polirom a apărut noua noastră carte:

Cele 7 medalii ale succesului – povestiri pentru părinți și copii (mai jos găsiți Cuprinsul cărții și una dintre povești – Povestea Răbdării – calitate importantă pentru copii și părinți).

Se găsește în librării sau pe site-ul Editurii Polirom

Este vorba despre o construcție editorială inovatoare, mai puțin experimentată la noi. Ne dorim cu toții un coperta Cele 7 medalii ale succesuluiviitor bun pentru copiii noștri. Dar sunt ei pregătiți cum trebuie ca să devină cei mai buni? Părinții au nevoie de sprijin și copiii au nevoie de îndrumarea părinților. Bazată pe experiența noastră (profesori universitari din domeniul științele educației și psihologiei) Cele șapte medalii ale succesului este un volum deopotrivă pentru părinți și copii, gândit pentru a dezvolta un număr de șapte calități/caracteristici de personalitate (cele șapte medalii!). Iată de ce volumul conține povești ce pot lectura de către copii (direct sau prin intermediul părinților), dar și colțul părintelui unde sunt oferite sugestii de utilizare a poveștii și alte idei și propuneri de exerciții care pot consolida aspectele prezentate în fiecare dintre povestiri.

Pentru noi este foarte important să oferim părinților instrumente concrete și puternice pentru a face tot ce depinde de ei ca micuții lor să reușească în viață. Volumul de față reprezintă unul dintre elementele de psihologie și pedagogie în acțiune gata să ofere părinților o parte din susținerea de care au nevoie în creșterea și dezvoltarea copiilor lor.

Mai multe detalii pe pagina Cele șapte medalii ale succesului la Editura Polirom.

Versiunea în limba engleză se află pe Amazon:

The Seven Medals of Success (pe Amazon.com)

The Seven Medals of Success (pe Amazon.co.uk)

Rabdarea - 2