Animații educaționale pentru dezvoltarea unor trăsături psihologice

Dragi cititori ai Performante.ro,

 

Ultima noastră carte – Cele 7 medalii ale succesului – povestiri pentru părinți și copii aparută la Editurasemn carte fata 3 Polirom cunoaste o noua etapă. Trece în sfera digitalului devenind animație cu efecte sonore și elemente atractive pentru copii printr-un soft realizat de către Infomedia Pro (realizatorii produselor PitiClic). Consultanți în realizarea programului am fost chiar noi, Georgeta si Ion-Ovidiu Pânișoară.

Povestirile animate se află pe Google Play si  App Store (descărcabile pe tablete si telefoane) . Studiile arată  că din ce în ce mai mult vorbim astăzi despre „generația digitală”, despre nativii digital  (cei născuți în lumea digitală, care vorbesc fluent „limba țării” în opoziție cu „imigranții” digitali, persoanele care deși învață să lucreze pe computer, toată viața vor vorbi cu accent „limbajul digital”). Povestirile sunt despre rabdare,  curiozitate, perseverenta, cooperare, curajul de a vorbi în public, empatie si creativitate. Știm că dumneavoastră, parinții moderni, sunteți din ce în ce mai interesați de dezvoltarea copiilor pentru succes.  Iată de ce vă invităm să utilizați pasiunea copiilor pentru computer în dezvoltarea lor personală.

Mai bine, mai aproape – la doar un click distanță este succesul copilului tău!

Pentru sistemele Android aveți Google Play unde sunt toate cele șapte povestiri. Puteți începe cu povestirea animată a răbdării (care este și gratuită) link: Povestea răbdării. Pe celelalte le regăsiți sub denumirile: Povestea curiozității, Povestea creativității, Povestea perseverenței, Povestea empatiei, Povestea curajului și Povestea cooperării.

În App Store le regăsiți sub denumirile din carte: Medalia răbdării – Dia află ce este răbdarea (gratuită), Medalia curiozității – Dia descoperă cheia magică spre cunoaștere, Medalia perseverenței – Nick învață ce este perseverența; Medalia cooperării – Nick și Dia se luptă cu balaurul conflictului; Medalia creativității – creativitatea sau cheia magică spre nou; Medalia curajului – Curajul de a vorbi în public și Medalia empatiei – Învățăm să îi înțelegem pe cei din jur.

Vă mulțumim și așteptăm feedback-ul dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.